2010ųjų entertainer’iai

Entertainment Weekly paskelbė 15 šių metų geriausius entertainers (kaip būtų galima išversti į lietuvių kalbą? “Linksmintojai” toks daug siauresnis terminas).

13oje sąrašo vietoje- Suzanne Collins už jos “Hunger Games” trilogiją, o 10-ojoje vietoje Stieg Larsson su savo Millennium knygomis (“Mergina su drakono tatuiruote”) trimis vietomis atsilikęs nuo Lady Gaga.

Ir nors džiaugiuosi už Stieg Larsson, jo įtraukimas į sąrašą man atrodo truputi kaip pernykštės naujienos. Suprantu, kad tos knygos tik šiemet pateiktos skitytojui, sukėlė didžiulį susidomėjimą, bet švediškai paskutinioji knyga buvo išleista 2007aisiais, tai kai kam tos knygos, sakyčiau, nelabai tokia šviežiena.  😉 Bet kaip jau sakiau, labai labai džiugu už Stieg Larsson. Ir tikrai gaila, kad jis mirė taip ir nesužinojęs, koks pasisekimas laukia jo knygų.(Bet gerai, kad negalėjo nuspėti, jog jo šeima pradės pjautis su jo partnere dėl pinigų. Ojojoj kokia negraži istorija)

 

K.Ž.G

 

 


4 thoughts on “2010ųjų entertainer’iai

  1. Tikrai negrazi istorija. Ir siaip mane labiausiai nutebono, kad tokiokj saly, kaip SVEDIJA, partvnere neturi jokiu teisiu! kazkoks nesusipratimas. ir dar didesnis slykstus, bet savaime suprantamas giminaiciu gviesimasis svetimu pinigu. tegul tie pinigai atnesa jiems visokeriopos laimes.

    1. Nu tai jie gyveno nepasirase partnerystes sutarties. Jei jos neparasai, tai visi pinigai tenka seimai, o ne partneriui. O jo partnere Eva tai ir korekturas tu knygu dare, ir net sako, jog jie tas knygas kartu rase.

      Bet man baisu tai, kad jo gimines taip elgiasi. pasiule jai cia pora miljonu…kai, is tikruju, tai nesudaro ne desimtadalio sumos.

Leave a comment